Jutta Weber

Jutta Weber

Van jongs af aan hou ik van muziek.

Als kind werd ik er altijd al blij van. En dat heeft uiteindelijk (na op veel verschillende manieren met muziek bezig te zijn geweest) geleid tot mijn studies muziektherapie en klassieke zang. Mijn zangdocenten waren Carolyn Watkinson en Ronald Klekamp.

Inmiddels geef ik al 20 jaar met veel plezier zangles. Ik hou ervan om met veel verschillende mensen met hun uiteenlopende muzikale achtergronden en smaken te werken. En het geeft mij steeds opnieuw veel voldoening om de verbazing en vreugde bij mijn leerlingen te zien wanneer zij de rijkdom aan klanken die er in hun stem zit gaan ontdekken. Om al die facetten van je stem naar voren te halen bied ik je mijn jarenlange ervaring als zangdocent, mijn technische know-how, mijn repertoirekennis en – niet te vergeten – mijn begrip en humor.

 

Als je meer wilt weten neem gerust vrijblijvend contact met me op, en ik zal zo goed mogelijk antwoord geven.   info@juttaweber-zangles.nl

Pin It on Pinterest

Share This