Jutta Weber

Jutta Weber

Als kind al was muziek een grote liefde van mij.

Mijn muzikaal leven begon met viool en piano, het spelen in orkesten, zette zich voort met heel veel improvisaties tijdens mijn opleiding muziektherapie, en vond zijn vervulling in het ontdekken van mijn stem en daaruit voortkomend mijn zangstudie (met Carolyn Watkinson en Ronald Klekamp als docenten). Zingen vind ik muzikaal het meest persoonlijke en directe wat je kunt doen. Dat maakt het zo mooi, ontroerend, spannend, bevrijdend.

Een hartenzaak van mij is al heel lang het lesgeven.

Ik hou ervan om mensen te begeleiden in het ontdekken en ontwikkelen van hun stem. Lesgeven betekent voor mij dat ik steeds op zoek ga naar wat jou stem nodig heeft om onbelemmerd te kunnen klinken. De techniek voor een goed stemgebruik is bij iedereen nagenoeg hetzelfde, maar de weg ernaar toe kan heel verschillend zijn per persoon.

En dan is er de genezende kracht van goed ademen.

Ik haal er diepe voldoening uit wanneer iemand door gerichte ademoefeningen tot rust kan komen, kan ontspannen, en nieuwe energie opdoet. Dit facet van mijn werk is ontstaan vanuit mijn jarenlange werk als zangdocente.
Het lesgeven heeft mijn observatievermogen omtrent adem steeds meer verfijnd. Heel graag zet ik dit vermogen in om mensen te ondersteunen op momenten dat het even niet meezit.

Als je meer wilt weten neem gerust vrijblijvend contact op.   info@juttaweber-zangles.nl

Pin It on Pinterest

Share This