Selecteer een pagina

Zangles

Zangles

Individuele zanglessen

Iedereen die graag wil zingen is welkom.

Het maakt niet uit of je jong of oud bent, beginner of vergevorderd, verlegen of juist vol met lef.
Ik kijk naar wie er voor me staat, wat je graag wilt, en welke benadering en muziek het best bij je aansluit.

Ik geef je allerlei tips, en natuurlijk alle ruimte om daarmee te experimenteren. Daarbij hoeft zeker niet gelijk alles mooi te zijn. Hoe meer je de vrijheid kunt nemen om uit te proberen, hoe voller, rijker en persoonlijker je stem uiteindelijk gaat klinken. En daar worden de meeste mensen blij van.

Ensembles

Ik werk ook regelmatig met ensembles. Dat kunnen pianisten met zangers zijn, en ook kleine a capella ensembles. We werken dan meestal naar een uitvoering toe. Het is altijd weer een boeiend proces om uiteindelijk echt een muzikale eenheid te worden. Om dat te bereiken pas ik allerlei werkwijzen toe, die voortkomen uit mijn eigen muzikale ensemble-ervaring, en uit het dirigeren van koren in het verleden.

Als je meer wilt weten neem gerust vrijblijvend contact op.   info@juttaweber-zangles.nl

Pin It on Pinterest

Share This